L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 8 de febrer del 2012

PLENARI DE FEBRER: El govern municipal continua dedicant grans esforços a pagar factures endarrerides i destinarà pròximament 474.000 euros a pagar factures endarrerides



En eixe context, de beneficiar els proveïdors i empreses que van traballar per a l’Ajuntament però no van cobrar, s’aprovaven dos punts importants amb aquest objectiu: el primer era un reconeixement extrajudicial de crèdit per valor de 332.000 euros, és a dir, factures endarrerides que a pesar de comptar amb partida pressupostària no es van pagar en el seu moment, mentre el segon, que es destinen 142.000 euros son per pagar factures de treballs fets sense estar consignats pressupostàriament.

L’alcalde Jordi Juan va destacar l’esforç que fa el govern municipal per pagar les factures endarrerides i pendents de pagament de la passada legislatura i recordava que són majorment empreses i autònoms vallers els afectats. “Són 80 milions de les antigues pessetes els que avui aprovem per a poder pagar pròximament a proveïdors”.

Les factures perdudes i trobades 

La nota anecdòtica de la sessió sorgia quan el portaveu del PP, el senyor Manolo Vidal, comentava que entre aquestes factures hi havia unes de l’escoleta Victor Calatayud i que deia es van extraviar però que, finalment , ara havien aparegut i s’havien pogut incloure en la relació.

Açò, factures que s’havien extraviat i finalment havien aparegut quan ja ha passat més de mig any des del nou govern, va alçar comentaris en veu baixa entre alguns dels assistents al plenari, encara que les cares de sorpresa foren generals entre tots els assistents.

Els comentaris duraren només uns segons però van molestar al portaveu del PP que va mirar fixament al públic i després va exigir a l’alcalde que posarà ordre. Les parladuries d’algunes persones del públic – que no justifiquem, com tampoc les que fan simpatitzants del PP en moltes ocasions - es feren en veu baixa i la sessió no es va vore alterada, ni es va interrompre el torn de paraula, cosa que reconeixia l’alcalde quan afirmava dirigint-se a Vidal que “ningú ha alterat l’ordre normal de la sessió”.

La palla en ull d’altre i la biga en l’ull propi

Ara, ja que parlem de xiuxiuegs, de rialletes i comentaris fets entre el públic del plenari, ací ha passat com en el refrany “sempre parla qui ha de callar” o com en aquelles paraules de Jesucrist sobre la palla i la biga en l’ull, perquè .... ¡hi ha que vore com queda i quina deplorable impressió li dóna al public vore com tant el portaveu del PP com els regidors es dediquen a comentar en veu baixa entre ells, passar-se notetes i paperets i fer rialletes sempre que té la paraula l’alcalde o algun regidor del govern!!!.

I això no ha passat una, ni dos, ni tres... i no en un plenari, ni en dos ni en tres. És pràctica habitual en els plenaris per part del grup municipal del PP, i això pensem nosaltres és una total falta de respecte al membre del govern que té la paraula en eixe moment i una manera subtil de dir que no importa ni interessa el que s'està exposant en eixe moment. 
-

16 comentaris:

Tarlatana ha dit...

El Sr. Vidal, li agrada dir molt la frase "Categoria política", referida sempre al demés i sempre indicant la mancança. ¿Ell te categoria política?.

Anònim ha dit...

Parlant de factures. ¿com han quedat les corresponents al dos tratges de busseig?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sabem que hi havia una factura de 3.000 euros per vestits de neopre a usar en el "Kite Surf" i que ens han dit que algun membre de l'anterior govern la va firmar quan sembla ser que la cosa no estava massa clara per falta de consignació i també que es podia considerar compra de material, i fins i tot per a ús particular, cosa que ens diuen tampoc pot ser.
No sabem res mes i si s'ha pagat o no.

Anònim ha dit...

Com es nota que vostés no anaven als plenaris de fà uns anyets,perque algun regidor de l'oposició,no es que es riguera i pasara paperets,no,es que pegava BONES BECAES.......

La Cotorra de la Vall ha dit...

Això no és veritat, i vosté ho sap ben bé.
I això de "que vostés no anaven als plenaris de fa uns anys"... doncs, que vol que li diguem, tampoc és veritat.

Bonic ha dit...

Per sort o per desgràcia coneixem tots els plenaris des del franquisme, i podem dir que qui no té respecte democràtic, és mereix no ser respectat. I això encara amb el cinisme de molts plenaris no ha arribat a donar-se però posats a vore el que estem vegent: l'alcalde té la culpa inclús de que certes persones del poble no puguen menjar, segona citar persones que no tenen res a vore com a politics en actiu, tercera riure's i fer riure amb una sèrie de preguntes omnioses, sense cap sentit, sols intentant polititzar tots els temes per un pur partidisme del PP, cas de Carites tantes vegades al Plenari, podem dir que encara el públic es porta massa bé.
Com es pot dir sense cap rubor que les factures s'havien pèrdut ??
Per favor estem en un sistema democràtic i cadascú ha de ser respeonsable, i ací estem demanr-los responsabilitat en toto moment. Ja que la justicia ja podem vore com va. Indigne.

Anònim ha dit...

Y se queja un blog de la derechona de que hubo murmullos, que no gritos como dicen ellos, yo estaba allí, en segunda fila, cuando Manolo dijo que eran facturas extraviadas de la guardería V. Calatayud de los años 2009 a2011 y se quedó tan pancho, sin un mínimo de rubor.

Casualmente han aparecido ahora

Anònim ha dit...

Si Camps i cia van de trajes, nosaltres trajes, pero de BUSSEIG¡¡ jaja, que es note Tavernes is diferent¡¡. En fi Cotorreta, ara que s´acosta San Valentin, preferix pensar en altres coses, vull ser mes conciliador este 2012, pensar menys en tota la merda que hi ha escampada per tot arreu, centrarme en les coses importants, en les persones, en cap a on anem, i no en el que diran. Se Cotorreta, que encara que tenim alguna enganxada des de l´anonimat, et dic hui que m´agradaria que no fores cotorra, que fores tortola, que parlarem d´amor, i no de problemes i discussions, que poguerem viure en pau i no tan atabalats, que coneguerem lo que volem i que tinguerem lo que necessitem. No cal que em publiques hui, pues es un dia en que la claretat o el pessimisme, que hui en dia es el mateix, em descobreix que fem el que fem no s´arreglara res. Que hui ja no crec en l´amor, ni en la bona fe de les persones, que simplement com un politic honrat, (pocs) estem en el mon per a tragar m... en fi cotorreta gracies per deixarme expresar amb el poc sentit comu que en queda les idees poc filades que necesite soltar al vent. Bona nit, i si en este mon queda un fil d´esperança, el Valencia guanyara al Camp Nou, si no, tot esta vist per a Sentencia, nomes quedara confessar-nos. Adeu amiga Cotorra no sempre ens entenguerem pero a la fi el amor a les nostres arrels ens unia. No soc EEF

Anònim ha dit...

Aquesta gent s'ha indignat per escoltar el murmull del públic del plenari i què ha de fer eixe públic, quan escolta que es van perdre factures pendents de pagament, la ola!!! Clar, eixe és el joc de la dreta, jutjar al jutge. Simplement lamentable!!!

INDIGNAT ha dit...

CENSURA COTORRA, CENSURA.

INDIGNAT ha dit...

Vostés no són el que diuen ser, LA CENSURA ÉS FEIXISTA!

La Cotorra de la Vall ha dit...

La censura és feixista i dir coses que no es poden provar, és d'irrresponsables.

Dit això, l'aclariment per a Indignat (quan no tenim el perquè, perquè som nosaltres qui dirigim i moderem el blog):
T'hem suprimit el teu comentari i també hem suprimit els nostres que contestaven alguna pregunta feta.

És el que ens han demanat els responsables de l'empresa que esmentaves abans de tirar les coses endavant, i tot per algunes afirmacions sobre "espolis" fetes per vosté i que nosaltres, potser erradament, deixarem passar.
Perquè espoli vol dir menys o menys robar, llevar-li a algu alguna cosa que li pertany (segons el diccionari) i si vosté pot provar que l'empresa esmentada robava... endavant. Hem dit robava, que és el que vosté deia quan deia "espoli", i no que mantenia relacions per prestacions de servei.

Si vosté ho manté lo d'espoli i té proves... endavant: ens envia al nostre correu el comentari que va fer, diu que ens eximeix de quelsevol responsabilitat i que vosté l'assumeix tota, ah! i no s'oblide d'adjuntar-nos fotocopia del DNI com a prova que és vosté.
A partir d'ací, li to recuperem tot, el seu comentari i la nostra resposta, i després vosté s'apanyarà amb els advocats de l'empresa que vosté va esmentar.
D'acord? Aquest és el joc.
Si vol... endavant. El juguem.

Això sí, nosaltres com expectadors.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Oblidàvem:

No cal ni dir que aquests comentaris últims tamnbé anem a borrar-los una vegada passat el temps prudencial perquè vosté els llija i suposem que també ho farà la part interessada.

Anònim ha dit...

"Això sí, nosaltres com expectadors"....
Vostés s'han convertit en simples espectadors de les tropel.lies dels polítics, ja fa temps que La Cotorra ha perdut la seva essència, és trist amics, però és així....ja queda molt lluny la cel.lebre frase "ajuda'ns a pagar les denúncies"....

La Cotorra de la Vall ha dit...

Una opinió que respectem, però ja pots pensar no compartim. Podries dir-nos de quines tropelies dels polítics ens hem convertit en simples espectadors?

És molt bonic escriure i fer els comentaris que us dóna la gana sense identificar-vos i voler que es publiquen sense assumir cap de les responsabilitats que se'n puguen derivar. I damunt si no ho fem, dir que hi ha censura i demés.

De tota manera, per omplir el nostre buit i mancances, sempre hi ha l'oportunitat de montar un blog: és molt fàcil i senzill, i a més és gratuït.

Tin-nos informat per poder visitar-lo, el teu blog, i comentar. Com no, anonimament!

I si un dia demanem ajuda per pagar les denuncies, pots estar ben tranquil que no acudirem a cap anònim. Comprendràs que serà impossible.

Sensolit ha dit...

La cotorra te el cap molt ben amoblat, a banda de fer bons articles sap com argumentar les coses. Simplement xapó perq jo pense que no fa falta tant xplicacio a ning cotorreta.