L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 29 de febrer del 2012



 Partits d'aquesta setmana de bàsquet
 
 
CRÒNIQUES PARTITS CAP DE SETMANA 25 I 26 DE FEBRER

CRÒNICA C.B. TAVERNES SENIOR “A”
C.B. Tavernes SENIOR “A” 68 vs Maristas 64


Victòria important per a demostrar que som forts a casa i amb opcions. Partit dur, sempre amb diferències de 10 punts excepte el darrer minut per fallar en els tirs lliures, cosa que va complicar la victòria final.

CRÒNICA C.B. TAVERNES SENIOR "B" (Avançat)
C.B. El Perelló 53 vs C.B. Tavernes SENIOR "B" 62


Partit avançat corresponent a la jornada del 17/03/2012. Mal partit jugat per l'equip de Tavernes, on en cap moment va trobar el seu ritme de partit i on un dels últims classificats de la lliga, a punt va estar de donar la sorpresa i endur-se el partit, sobre tot més per demèrits de l'equip valler que per mèrits del rival.

CRÒNICA C.B. TAVERNES SENIOR "B"
C.B. Tavernes SENIOR "B" 59 vs C.B. Canals 47


Partit jugat al pavelló valler, on el C.B. Tavernes Senior “B”, va a tornar a guanyar el seu partit i encara que no acaba de trobar el seu millor joc, almenys trau els resultats que a priori deu d’aconseguir traure de manera positiva. Partit amb poques diferencies al marcador i on el C.B. Tavernes va estar per davant del mateix pràcticament durant tot el partit, amb diferencies que no van superior als 6 punts, d’avantatge fins al final,

CRÒNICA C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ
C.B. Tavernes CADET MASCULÍ 29 vs Gandia Bàsquet 43


Partit poc intens, on la baixa de tres jugadors va passar factura i es pot dir que l’equip va eixir vençut abans de començar. Les lessions venen com venen i no s’ha de llançar el treball de la setmana i la temporada ni baixant de categoria.

CRÒNICA C.B. TAVERNES CADET MASCULÍ (ajornat) 
C.D. El Pilar 64 vs C.B. Tavernes CADET MASCULÍ 55

Partit amb una altra actitud, on es van assumir les baixes i per això va estar igual. A un minut es perdia de 2 punts però no es va encertar amb els tirs lliures i no ens van afavorir les decisions arbitrals.

CRÒNICA C.B. TAVERNES CADET FEMENÍ 
C.B.M. Benifaió 77 vs C.B. Tavernes CADET FEMENÍ 39

Partit molt igualat fins que les forces de les valleres van aguantar, ja que es van presentar al partit amb 8 jugadores, dues tocades físicament i això era massa avantatge per a un molt bon Benifaió.

CRÒNICA C.B. TAVERNES INFANTIL “A” 
CB Tavernes 112 -- Jovens Almassera Rojo 26

Partit sense molta història el que jugàren els nostres infantils. L'equip d'Almassera és un equip molt jove en tots els seus jugadores de primer any. La gran diferència en estes edats és el tema físic i en aquest es va notar en gran mesura.

CRÒNICA C.B. TAVERNES INFANTIL “B”
C.B. Tavernes INFANTIL “B” 19 vs C.B: Algemesí 51


El partit fou dominat de principi a fi per els visitants que es feren els amos del rebot en les dues cistelles, unit a una mala defensa dels de Tavernes i a un precari encert anotador.

CRÒNICA C.B. TAVERNES INFANTIL FEMENÍ
C.B.M. Benifaió 48 vs C.B. Tavernes INFANTIL FEMENÍ 108

Partit guanyat per el C.B. Tavernes, davant un rival que en els últims partits estava competint bastant be i fent front als equips primers classificats. Primer va ser un partit igualat, però a partir del tercer quart, l'equip valler es va posar a la faena i va demostrar la seua superioritat, impedint tirs fàcils de l'equip benifaioner i realitzant un joc ofensiu, que en cap moment l'equip local va poder contrarestar.

CRÒNICA C.B. TAVERNES ALEVÍ "A" 
C.B. Oliva "A" 27 vs C.B. Tavernes 57

Partit on no es demostra la igualtat reflectida en el joc de tots dos equips, ja que l'encontre va estar molt competit pràcticament fins els dos últims quart, on el C.B. Tavernes, va demostrar la seua superioritat.

CRÒNICA C.B. TAVERNES ALEVÍ “B”
Escolapios 52 vs C.B. Tavernes ALEVÍ “B” 1


Mal partit de l’equip Aleví “B”, que no va poder fer res contra un Escolapios, que des de l’inici va demostrar la seua superioritat. L’equip valler no va estar tot el centrat que devia, ni en atac ni en defensa.

CRÒNICA C.B. TAVERNES ALEVÍ FEMENÍ
C.D. El Pilar 57 vs C.B.Tavernes ALEVÍ FEMENÍ 7


Partit molt difícil de les alevins contra el Pilar de València, un conjunt de les més dures i fortes d’aquesta segona fase de grups. Les nostres començaren molt inactives i desorientades, també el factor casa i jugar en pista gran fou un important inconvenient en el joc. La intensa defensa rival, la gran capacitat de muntar la contra i la poca agressivitat de les nostres ens passà factura i obriren una gran diferència a favor de les rivals. 
 
- Sobre la nota remesa pel C.B. Tavernes
-