L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 17 de febrer del 2012

L'equip de curses de muntanya de la Valldigna correrà a la Vall d'Uixó




El Club d'Atletisme la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna han format conjuntament un equip de curses per muntanya que representarà a la comarca de la Valldigna en els Campionats Autonòmics de curses per muntanya de la FEMECV.

El diumenge, dia 19, l'equip curses per muntanya de la Valldigna té previst participar en la II prova Campionat de la lliga de curses per muntanya de la Comunitat Valenciana, se celebrarà a la localitat castellonenca de la Vall d'Uixó, amb un circuit de 20.6 km. i un desnivell acumulat de 1.500 m.
 
La cursa serà dirigida per un jutge àrbitre valldignenc, Paco Sales, membre del GMValldigna.

-Remés pel GMV.
-