L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 20 de febrer del 2012

Els joves de la Safor-Valldigna representats a la nova direcció del BLOC JOVE.




Fran Ferri és reelegit Secretari General del BLOC JOVE en un VIII Congrés marcat per l’obertura, la participació i la voluntat d’enfortir Compromís.
  
Silla va acollir el passat cap de setmana el VIII Congrés del BLOC JOVE. En una cita marcada per l’alta participació i per l’obertura, la candidatura de Ferri, diputat de Compromís, va ser reelegit Secretari General del BLOC JOVE a l’organització. Helena Malonda (d'Oliva) repetirà en el càrrec de Secretària de Comunicació i Miquel Alèixit (de Benirredrà) ho farà com a Secretari de Finances de l'organització. El regidor de l'Alqueria de la Comtessa, Carles Morant, va ser elegit secretari territorial de les Comarques Centrals, en un nou sistema en què els militants i inscrits de cada territori elegien el seu representant.
 
La presència de Malonda, Alèixit i Morant va certificar el pes de la comarca al si de l'organització. La revàlida dels tres integrants del BLOC JOVE comarcal a la Coordinadora Nacional va anar acompanyada del comiat de Jordi Puig (en haver complit 30 anys), fins ara Secretari d'Organització i president de la Comissió Organitzadora del Congrés.
  
Al congrés, va intervenir en els parlaments Jordi Joan, alcalde de Tavernes, qui és, de fet, l'únic alcalde del BLOC JOVE del País Valencià. A més, molts militants i incrits de la comarca van voler prendre-hi part.
 
Un congrés per a fer “més Compromis”
 
El VIII Congrés del BLOC JOVE ha estat una cita marcada per l’obertura i la participació. Des de la seua convocatòria, tant militants com simpatitzants o amics han pogut fer arribar les seues aportacions i esmenes a través del web www.mescompromis.com, moltes de les quals han estat incorporades a les ponències política i d’estatuts de l’organització.

 - Nota de premsa del Bloc Jove de la Safor-Valldigna
 
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

asta quina edad esta hu en la secsio del bloc jove?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Fins complir 30. Precisament en eixe Congres es va acomiadar del Bloc Jove el regidor LLàcer, que ja els ha fet.

Anònim ha dit...

val cracies per l'informacio,cotorra.