L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 15 de febrer del 2012

Setmana Muntayenca i Cultural 2012. XL Aniversari de la fundació



 
 Com sabeu enguany es compleix el XL aniversari de la fundació del Centre excursionista Tavernes de La Valldigna. Veniu a celebrar-lo amb nosaltres.

Aquest es el programa que hem preparat:

Dia 18.-Dissabte.- 20 hores. A la seu social.
Inauguració Setmana Muntanyera i Cultural.
Inauguració Exposició IV Concurs Social de Fotografia.
Resolució del Jurat i lliurament dels premis.
Vi d´honor i piscolabis.

Dia 19.-Diumenge.- 9.00 hores.
Marxa Travessera Alzira-Tavernes.
Com tots els anys anirem en autobús fins la Font del Garrofer, i des d´alli, ja per senda fins a Tavernes. Despres ens esperarà la xocolata a la Seu Social. Socis 5 €, simpatitzants, 7 €.
Aquest any com a novetat, en aplegar a la Sangonera ens anirem a la font de la Granata i visitarem la cova dels “Maquis de la Granata”. Porteu frontal.

Dia 23.- Dijous.- 19:00.
Observació Astronòmica.
Lloc: Passeig de Lepant
Horari: 19:00 fins les 22:00
Per: Enric Marco, Astrònom de la Universitat de València, soci del Centre i per membres de l'Agrupació Astronòmica de la Safor.

25-.Dissabte.- 19:30h
Assemblea Ordinària i Extraordinària de Socis.-A la Seu Social, a les 19:30 h. En primera convocatòria i a les 20:00 h. en segona.
22:00h Sopar, commemoratiu del XL Aniversari.- a la Seu Social. 

- Remés el CETV
 -