L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 8 de febrer del 2012

Què passa a Tavernes? Gamberrades de joves o, el que seria més greu, una campanya orquestrada contra el mobiliari urbà?



De fa unes setmanes que es vénen produint actes vandàlics a la nostra ciutat, majorment aprofitant la nit de dissabte, però igualment se n’han produït altres dies i pensem que, majorment per la nit.  Podríem considerar que són una gamberrada si es produïren dissabte per la nit i com a conseqüència  d’algun abús alcohòlic, però el fet que s’estiguen ja produint tots els dies, fa molt que pensar.

Dissabte eren papereres i alguns elements del mobiliari urbà els que patien els efectes de “trencar per trencar” sense cap profit. El passat dilluns, per la nit, varen arrancar part de la tanca perimetral del Vergeret després de tallar-la sembla que amb una serra o ferramenta semblant, la passada nit del dimarts, han cremat contenidors (Vore fotografies). 

La crema de contenidors s’hauria produït passades les 12 de la nit, una vegada que el camió ja havia passat i l’havia buidat. Aquest mateix matí, a les 8, ja estava substituint-se per un altre.


Davant aquestes circumstàncies, ja hi ha alguna veu que pensa si hi ha enrrere alguna cosa més enllà del simple gamberrisme. Una cosa hem de tindre clara: el perjudicat no és l’Ajuntament o el govern, sinó tot el poble que hem de pagar amb els nostres impostos el preu de les reparcions.

No som qui per aconsellar o dir que hem de fer nosaltres, els ciutadanas, però davant actes com aquest cal que tots col·laborem i si observem o sentim alguna cosa per la nit fora d’allò que és normal, no faria res telefonar a la Policia Local: 96 282 41 61.

-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

I jo que creia que l´havia tombat l´aire.

Anònim ha dit...

Això al País Basc se li diu Kale borroka i està penat amb 7 anys de presó, per pena antiterrorista. Ací supose seràn 4 "garrulos" sense cap neurona al cervell, enviats per algú q en puga tindre mitja i no ha asumit que ja no poden fer de cacícs del poble, per que no tenen les arques de l'Ajuntament per poder pagar... I la pena la pagarem tots nosaltres amb els nostres impostos.

Anònim ha dit...

posaria la mà en el foc que aquells qui fan eixes coses han votat al PP!!!!!!!

Anònim ha dit...

No se a qui han votat els qui han fet les malifetes però em dona igual.

La ciutadania, però també la policia (local i Guardia Civil) hem d'actuar contra el gamberrisme de tot tipus. I dona igual si els danys causats signifiquen molts o pocs diners.

Qui trenca mobiliari públic o simplement qui embruta el carrer m'està estafant, M'ESTÀ ESTAFANT!.

Permisitivitat 0!!!

Anònim ha dit...

CONTENIDORS, REIXES I ARA TAMBE ARRASEN CASETES D`ESTIU PER TOT ARREU. NO HI HA DRET

Anònim ha dit...

me parece ridiculo y falta de sentido comun emparejar actos vandalicos cometidos por quien menos nos pensamos con insinuar afinidad politica a estos energumenos cafres hay en todos los sitios con sus respetables ideas politicas y el que este libre de pecado que lance la primera piedra

Anònim ha dit...

Algú amb dos dits de coneixement no li fa mal al seu propi poble, pero a la vista està que cuatre "pobres diablos" van fent mal per ahí i ja siga per idees polítiques i histories... Que lléstima no haver passat amb eixos moments algú amb dos dits de coneixement...