L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 2 de juliol del 2021

L'alumnat del Taller d'Ocupació milloren el Clot de la Font amb tasques de pintura i desbrossament de l'entorn


Els alumnes de l'especialitat de pintura del taller "Millorem l'entorn de Tavernes III" procedeixen a la neteja i pintura del Clot de la Font, el paratge natural de la Valldigna on, si finalment les circumstàncies sanitàries derivades de la pandèmia ho aconsellen i permeten, el segon dimecres de juliol com mana la tradició se celebrarà el porrat del "Dia de la Sang" o també "del dia del Clot".

 

 

Les fotografies permeten observar el treball que està realitzant l'alumnat del taller, que deixa parets i zones on se solen seure i col·locar els veïns i veïnes completament net i polit. Esperem que la tasca siga agraïda i respectada, i durant tot l'estiu el lloc presente el mateix aspecte encisador per a gaudi dels molts vallers i valleres que passejant s'hi acosten per passar una bona estona de contacte amb la natura.

 Aquests treballs també complementen els que realitza l'alumnat de l’especialitat de Forestal del mateix taller d’ocupació , que en les últimes setmanes ha alçat marges de pedra seca, ha realitzat treballs de poda i desbrossament per tal de millorar l’entorn forestal i l’ús públic d’aquest indret singular.