L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 25 de juliol del 2021

ACTUALITZADA: Dos incendis, ja sufocats, un en la zona de Portitxol (Tavernes) i l'altre a la Fontarda (Simat)


Aquesta vesprada s'ha produït un petit incendi en el marge de l'autopista, zona de Portitxol, que ha estat ràpidament controlat gràcies a la intervenció de la Policia Local i els bombers que s'han desplaçat ràpidament al lloc i han evitat la seua propagació.

 

 

Tots els indicis apunten a una burilla com a causant de l'incendi, cosa que ens fa recordar la necessitat d'extremar les precaucions i no llançar les puntes de cigarreta des dels vehicles.

 Incendi a la Fontarda



També aquesta vesprada, sobre les 4, s'ha declarat un incendi en el paratge de la Fontarda, de Simat, que ha necessitat la intervenció de dos avions i tres helicòpters un d'ells amb una unitat helitransportada de bombers forestals, una unitat terrestre de bombers forestals, uns autobomba i dos unitats de prevenció d'incendis. 

 

 

Els efectius han aconseguit l'extinció del mateix  sobre les 5 de la vesprada i en el lloc han romàs treballant diverses unitats per evitar un revifament.