L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 23 de juliol del 2021

Tavernes continua augmentant les xifres de contagis, casos actius i la IA que ja arriba a 649



Tavernes continua en l'escalada de casos amb la covid-19 dins d'aquesta cinquena onada de protagonisme en la variant delta. Les dades d'avui de la Conselleria de Sanitat en l'actualització continuen essen preocupants: 25 nous casos, increment de casos actius a 112 i increment de la IA fins a 649 per 100.000 habitants els 14 dies.

La gràfica superior, que publiquem des de principi de mes, ens dóna tota la informació de dades del mes i de l'evolució de la pandèmia en la nostra ciutat. Recordem que Tavernes es una de les ciutats que el TSJ ha autoritzat per a confinar a partir de les 00:00 de dilluns per risc extrem. El risc extrem és a partir de 250 i nosaltres anem camí de triplicar-lo.

Com a cosa positiva que 23 persones s'han curat des de la darrera actualització, i no cal ni dir que són les persones que primer s'infecctaren, ja han passat el seu confinament domiciliari havent donant negatiu en les proves PCR. També com a positiu que no hem tingut cap defunció.
 
 

Aquestes són les xifres a dia d'avui, comparades amb  les del dimarts 
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.464 ( eren el dimarts 1.439)
Noves infeccions: 25 (el dimarts foren 48)
Casos actius: 112 (n'eren 110 el dimarts)
Persones curades des de l'última actualització: 23
Incidència Acumulada: 649'12 per 100.000 habitants
( era divendres de 637'5)
Defuncions totals: 52