L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.969
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:62.629

dimarts, 27 de juliol del 2021

Activitats per a gent gran i de mobilitat reduïda divendres, dia 30, a l'Escoleta de la platja


Serveis Socials de Tavernes ha organitzat el divendres dia 30, dins de les activitats dirigides a la gent gran i a les persones amb mobilitat reduïda, activitats de coneixement de la flora autòctona, en col·laboració amb el Centre Excursionista de Tavernes, i sobre la Cova de Bolomor, impartida pels arqueòlegs de Didaktia.
 
Les activitats seran el divendres 30 de juliol
18 hores :Taller d'herbes de la Valldigna impartit pel Centre Excursionista
20 hores: 'T'apropem Bolomor' a càrrec dels arqueòlegs deDidaktia

LLoc:  Escoleta de la platja amb places limitades.

Inscripcions: dimecres i dijous de 10.30 a 13.30 hores al telèfon del departament de Serveis Socials (96 282 11 42.
 
Anima't, perquè és una bona ocasió per a conéixer les herbes de la Valldigna i les seues propietats o com va nàixer el foc al jaciment del Bolomor.