L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR :1.947
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 51.241

divendres, 9 de juliol de 2021

Les dades de la Covid-19 es disparen a l'alça a Tavernes, duplicant casos actius i Ia IA


La Covid-19 es dispara a Tavernes, que continua augmentant els casos de contagi actualització darrere actualització en les últimes setmanes. Si divendres de la passada setmana en sumàvem 7 més, i el dimarts passat 6, avui en sumem 20 de nous casos de contagi, amb la qual cosa totes les xifres indicadores habituals de l'estat del virus se n'han anat a alça.

Les dades de la Covid-19 actualitzades avui per la Conselleria de Sanitat confirmen la gran pujada de casos actius, que ha seguit un ritme creixent des del passat divendres, 11, el dimarts que eren 16 i avui que en són 35, més del doble. 

I més del doble també és la  IA  que arriba avui a superar els 200 per 100.000 habitants els 14 dies quan era dimarts de 92'73.

Només hi ha comptabilitzada una persona curada des del dimarts, sempre segons les dades, i no hem hagut de lamentar cap defunció: ens mantenim amb els 52 des de fa setmanes. 

Aquestes són les xifres a dia d'avui, comparades amb  les anteriors:.
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.349 ( eren el dimarts 1329)
Noves infeccions: 20 (el dimarts foren 6 )
Casos actius: 35 (n'eren 16 el dimarts)
Persones curades des de l'última actualització: 1
Incidència Acumulada: 202'85  per 100.000 habitants
( era dimarts de 92'73)
Defuncions totals: 52