L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 22 de juliol del 2021

ÚLTIMA HORA: Tavernes, segons decisió del TSJ valencià, haurà de confinar-se per la nit entre la 1 i les 6 de la matinada


Tavernes serà una de les localitats valencianes que a partir del pròxim dilluns, dia 26, estarà en toc de queda per la nit, entre la 1 i les 6 hores de la matinada i fins el 16 d'agost. Pròximament tota la decisió/resolució en edicte de la Generalitat  serà publicada en el DOGV perquè siga efectiva a partir de les 00:00 hores del dia 26, dilluns.

El Tribunal Superior de Justícia valencià ha autoritzar l'ampliació del toque de queda a 77 municipis del País Valencià, entre els quals hi ha Tavernes. Això implica que 2'6 milions de valencians queden afectats per la reducció de mobilitat nocturna.

El TSJ valencià ha puntualitzat respecte a la seua autorització que després d'analitzar la sentència del Tribunal Constitucional, cal concloure que la restricció que demana la Generalitat de la mobilitat nocturna no suspen el dret a la lliure circulació, sinó que el limita.

La sala judicial considera que les mesures són "equilibrades" perquè busquen més beneficis per al l'interès general que perjudicis sobre altres béns o valors en conflicte, alhora que compleixen el judici constitucional de proporcionalitat..

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat les noves mesures que entraran en vigor a partir de les 00:00 del 26 de juliol, entre les quals està reduir l'aforament en les reunions d'àmbit social i privat a un màxim de 10 persones.