L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 16 de juliol del 2021

Tavernes, amb 23 nous casos i una IA de 376'72, entra en risc extrem de Covid-19

 

 Tavernes arriba al risc extrem, molt alt, amb les 23 noves infeccions que sumem avui en l'actualització de la Conselleria de Sanitat. Tal com es pot vore en la gràfica superior, des de principi de mes hem seguit una linia ascendent en tots els indicadors Covid-19: suma de més infeccions, més casos actius i una IA que s'ha disparat fins a 377 pràcticament, amb la qual cosa entrem en risc extrem i en zona de confinament nocturn. 

 
Recordem: 

IA major o igual a 25: nova normalitat
IA major de 25 i fins a 50: Risc baix
IA major de 50 i fins a 150: ris mitjà
IA major de 150 i fins a 250: Risc alt
IA més de 250: Risc molt alt o risc extrem.
 
 
 
 
El mapa de Tavernes s'ha convertit en roig obscur, com la resta de pobles de la Valldigna, i també de la comarca. Avui sumem 23 casos nous, incrementem fins a 65 els casos actius i tot això, amb la IA ja molt alta ens dóna un panorama preocupant en aquesta cinquena onada que ens està afectant. Les coses clares, com són.

Com a dada positiva que 6 persones s'han curat des de la darrer actualització i no hem sumat cap defunció.

I no diguem res mes. Les xifres les oferim per a coneixement general i poden servir per a una reflexió del que fa cadascú. No oblidem que es cosa d'un, però de tots en conjunt. 

Aquestes són les xifres a dia d'avui, comparades amb  les del dimarts 
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.391 ( eren el dimarts 1.368)
Noves infeccions: 23 (el dimarts foren 19 )
Casos actius: 65 (n'eren 48 el dimarts)
Persones curades des de l'última actualització: 6
Incidència Acumulada: 376'72 per 100.000 habitants
( era dimarts de 278'20)
Defuncions totals: 52