L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

dissabte, 24 de juliol del 2021

DIA 24 JULIOL: Les defuncions últimes no havien volgut vacunar-se, mentre són 4 mesos sense morts en residències. Avui 2.908 casos més


Les persones que han mort per Covid-19 els últims temps, segons ha donat a conéixer avui el president de la Generalitat, Ximo Puig, eren persones que no havien volgut vacunar-se, un fet que ha motivat al president a fer una crida a la responsabilitat en favor de la vacunació.

El president ha remarcat el respecte a la llibertat individual, però ha dit que el govern valencià té com obligació informar als valencians que la vacuna és el mitjà més efectiu per superar la pandèmia des de la perspectiva de la salut individual i col·lectiva.

Un altre fet important que també s'ha confirmat avui és que els últims 4 mesos no s'ha produït cap defunció en les residències de majors, i hem passat d'una mitjana de 60 morts al dia a no cap.

Recordem que avui dissabte Conselleria de Sanitat només informa dels nous casos i el total. Les dades d'altes, ingressos hospitalaris i demés es reprenen dilluns.

 

ACTUALITZACIÓ DE DADES 24 DE JULIOL

📌 2.908 NOUS casos positius PCR:
- 346 a la província de Castelló
- 977 a la província d'Alacant
- 1.585 a la província de València

El total de casos no assignats es manté en  2.

📌 Total casos confirmats per PCR: 448.801