L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dimecres, 14 de juliol del 2021

Tavernes inicia la instal·lació de punts gratuïts de recàrrega de vehicles elèctrics en el poble i platja


El govern municipal ha iniciat els treballs de preparació per a la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics en el casc urbà i la platja. El primer punt, de recàrrega per a dos vehicles, s'instal·larà i ja s'han iniciat els treballs front a l'Ajuntament, en allò que és zona verda d'aparcament, és a dir aparcament limitat en el temps, i per tant també estarà limitat el temps de recàrrega.

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, ens ha confirmat que "la recàrrega de vehicles serà de lliure accés, gratuïta, sense cap tipus de taxa,  i amb això l'Ajuntament de Tavernes se suma al programa de potenciació de l'ús i compra de vehicles elèctrics que, com es sabut, són més respectuosos en el medi ambient i no emeten emissions contaminants de diòxid de carboni".

L'Ajuntament de Tavernes va sol·licitar una ajuda a la Diputació per desenvolupar aquest nou servei a la ciutadania vallera dins del "Pla Reacciona", que li ha estat concedida, per la qual cosa en els pròxims mesos s'anirà ampliant el servei a altres punts del poble i platja.