L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 19 de juliol del 2021

Vols conéixer la torre de guaita? Jornades de portes obertes amb informació de la flora autòctona pel Taller d'Ocupació


 
El taller d’ocupació ‘Et Formem Espais en Verd III Tavernes de la Valldigna’, depenent de la regidoria de Foment i amb col·laboració amb la Regidoria de Turisme, ha organitzat dos jornades de portes obertes en la "torre de guaita", amb una visita per l’emblemàtica torre i diferents activitats per a conéixer els treballs que s’estan duent a terme, així com la flora autòctona.

Les jornades de portes obertes gratuïtes tindran lloc els dijous 22 i 29 de juliol durant tot el matí, amb grups de màxim 20 persones cadascun. L’activitat es dividirà en dos torns, el primer de 9 a 10.30 hores, mentre que el segon serà de 11.30 a 13 hores. 
 
 

La iniciativa està dirigida a tot el públic, i els participants podran aproximar-se i descobrir cada racó de la històrica torre, així com la flora autòctona de Tavernes, i també aprendre a repicar una planta en un altre recipient o com construir una jardinera, tot amb l’ajuda de l’alumnat del taller d’ocupació ‘Et Formem Espais en Verd III Tavernes de la Valldigna’.

Per a fer les inscripcions o rebre més informació de l’activitat cal telefonar a la Tourist Info de Tavernes (96 288 52 64) o enviar un correu electrònic a turisme@tavernes.org.