L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 20 de juliol del 2021

L'alumnat del Taller d'Ocupació treballa en tasques de manteniment i millora dels centres educatius vallers



L’alumnat de les especialitats de Jardineria i Pintura del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” està realitzant tasques de manteniment i millora als centres educatius de Tavernes.

 L'alumnat ha realitzat treballs de restauració al patí i a l’hort escolar del CEIP Sant Miquel arrancant males herbes, anivellant el terreny, revisant el sistema de reg… amb la finalitat de que en setembre, quan comence el proper curs escolar, l’alumnat puga tornar a gaudir i a aprendre al seu hort a l’escola.

 

 

 Per altra banda, al CEIP Sant Miquel i a l'Alfàndec també s’han realitzat treballs d’obra i pintura per tal de millorar l’estat de les instal·lacions per a que l’alumnat i el professorat puga treballar amb millors condicions el proper curs.