L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

divendres, 23 de juliol del 2021

Tavernes aconsegueix 724.075 euros per a un nou Taller d'Ocupació.


Tavernes ha estat beneficiària per part de "Labora", el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, d’una subvenció de 724.075,20 euros per a dur endavant la quarta edició del taller d’ocupació Millorem l’entorn de Tavernes i que seran complementats per 40.000 euros dels fons municipals.

El govern municipal de l'Ajuntament, a través de la regidoria de Foment local, que dirigeix Josep Llácer, de Compromís, amb aquesta subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball dins del programa marc "Labora", podrà contractar 30 veïns i veïnes durant un any, a més de 6 professionals que formaran part del personal directiu, docent especialitzat i auxiliar del taller d’ocupació.

Cal recordar que amb aquesta nova subvenció, el govern municipal a través de la regidoria de Foment Local, que presideix Josep Llácer, porta aconseguits entre la passada legislatura i l'actual un total aproximat sobre els 6'6 milions en subvencions de les Administracions, diners que s'han dedicat a programes i tallers d'ocupació que han facilitat la formació i treball de centenars de veïns i veïnes.

 

 


El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha valorat positivament el fet que Tavernes torne a comptar i per quart any consecutiu amb una subvenció per a desenvolupar l’escola taller d'ocupació, i ha assenyalat que "és una gran eina d’aprenentatge per a l’alumnat, a més de ser fonamental la formació especialitzada i l’experiència professional que assoleixen per a poder integrar-se en el mon laboral, a més de dur a cap tasques que milloren l’aspecte del municipi”.

El regidor de Compromís ha destacat que “som un dels municipis que rep més subvencions en foment de l’ocupació, fruit de la dedicació i el bon fer del departament de Foment Local. Amb la quarta edició del taller d’ocupació continuarem oferint oportunitats a 30 veïnes i veïns desocupats perquè es puguen formar i troben una eixida laboral”. 

Tallers que donen ocupació i formació als alumnes
 
Els tallers d’ocupació són programes mixtos d’ocupació i formació certificada que tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat de la població desocupada mitjançant serveis d’interés general per al municipi.
 
"Millorem l’entorn de Tavernes IV" s’iniciarà el pròxim 30 de desembre i constarà de tres itineraris diferenciats, amb 10 alumnes per cada especialitat: activitats auxiliars en vivers, jardins, jardineres i manteniment de zones verdes; activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes i repoblació forestal; i operacions auxiliars en acabats rígids i urbanització i pintura decorativa en construccions.

Per a poder ser seleccionat com a alumne, cal estar inscrit com a demandant d’ocupació en Labora i incloure l’especialitat formativa en la fitxa de demanda. L’oficina Labora serà l’encarregada de remetre al departament de Foment Local un llistat amb les persones preseleccionades entre les quals es farà la selecció final segons els criteris establerts en les bases reguladores. 
 
També per convocatòria pública es contractarà a 6 professionals que formaran part del personal directiu, docent especialitzat i auxiliar del taller d’ocupació. Els interessats poden presentar les sol·licituds fins al dia 30 de juliol de 2021 (publicació al tauler d’anuncis: http://ow.ly/l76u30rOKat).