L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 26 de juliol del 2021

El Club BTT Valldigna participa amb bon èxit a la BTT Bronxales- Serra Alta dels Monts Universals de Terol



Membres del Club BTT de la Valldigna van participar el passat dissabte en la XXII Edició de la  BTT de Bronxales (Terol), la cursa ciclista més veterana i multitudinària de la Serra d'Albarracín, amb un recorregut de 45km i un desnivell de 1.470m. acumulats. Entre els assistents el president, Vicent Ciscar, que ha expressat la satisfacció del club per la participació i els resultats.


Els ciclistes vallers feren un gran esforç per poder superar pujades interminables i baixades d'infart entre els espessos boscos de pi silvestre dels Monts Universals, a una altitud mitjana de 1.500 metres tot i que el circuit traçat, com és tradicional, ascendeix fins els 1854 metres del cim de la Serra Alta, el qual dóna nom a la prova, i és dels mes elevats de la serralada turolenca. Una cursa que, any rere anys canvia un poc el circuït però sempre es prefereix les sendes a les pistes forestals, cosa que requereix una bona preparació als participants. 

 

 
Els tres primers vallers en entrar a meta

Més de 500 participants ha tingut enguany la cursa, on els vallers han obtingut un resultat bastant  satisfactori. El primer en entrar a meta va ser el més jove del club, Joan Llinares, de 17 anys, qui va quedar el 22é de l'èlite masculina (de 17 a 29 anys) i el 102é de la general. El segon del club valler en arribar a la meta fou Raül Ferragut, amb la 36a posició de la categoria masculina M40 i el tercer va ser J. David García , que va quedar el 11é de la categoria M50 masculina. A continuació van arribar Marcos Espí, el 38é de l'èlit masculina, seguit de Vicent Císcar, el 68é de la categoria M40 masculina, i de Juan V. Llinares, el 19é de la categoria M50 masculina. 

 

La resta de membres de l'equip anaren arribant a meta (Ignasi Ferrando, Josep Gómez, José Romero, Ramon Cantus, Marc Gimeno, Fran Lledó, Joan Enric Alberola, Pep Palomares i Miquel A. Meló), els quals van fer tots unes bones marques personals en aquest repte.

La nostra enhorabona.

Remés