L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 21 de juliol del 2021

Tavernes és una de les 77 ciutats valencianes que el Govern valencià proposa per a confinament nocturn


 
Tavernes és una de les 77 localitats valencianes per a les quals el Govern Valencià ha sol·licitat al Tribunal Superior de Justícia valencià permís  per implantar el toc de queda, de la 1 a les 6 del matí i la proposta s’ha fet per a durar fins el 16 d’agost.

La mesura, si es aprovada pel TSJ, s’aplicaria a les 00:00 hores del pròxim dilluns, dia 26 de juliol i seria efectiva fins el dia 16 d’agost. La decisió s’ha pres després d’haver patit un gran augment de casos de covid-19, especialment en les localitats costaneres, on pràcticament la totalitat han sobrepassat l’index 250 que és l’indicador de màxim risc. Ha estat aquest gran increment el que ha dut al govern valencià a augmentar els pobles que tindrien limitada la lliure circulació durant 3 setmanes. .

Quedem per tant a l’espera del que puga decidir el TSJ valencià, perquè en ser una mesures que afecta drets fonamentals cal l’aval del TSJ, que ja el va donar el passat 12 de juliol per aplicar el toc de queda nocturn a 32 ciutats, cosa que encara està en vigor.

Relació de municipis:

- Província d’Alacant: l'Alfàs del Pi, Alacant, Banyeres de Mariola, Benidorm, Callosa d’en Sarrià, Callosa de Segura, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, La Nucia, Muro de Alcoi, Ondara, Pego, Santa Pola, Sant Vicent del Raspeig, Sax, Teulada i la Vila Joiosa.

– Província de Castelló: Alcalà de Xivert, Almenara, Benicàssim, Borriana, Borriol, Onda, Orpesa del Mar, Peníscola, Torreblanca, Vila-real i Vinaròs.

-Província de València: Albal, Alboraia, Alcàsser, Aldaia, Alfafar, Alginet, Almussafes, Benaguasil, Benetússer, Benifaió, Bétera, Bunyol, Burjassot, Canals, Xiva, Foios, Gandia, Godella, L’Eliana, L’Olleria, Manises, Massamagrell, Massanassa, Meliana, Mislata, Museros, Oliva, Paiporta, Paterna, Picassent, Pobla de Farnals, Pobla de Vallbona, Puçol, Puig, Rafelbunyol, Requena, Riba-roja de Túria, Rocafort, Sagunt, Silla, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Torís, Utiel, València, Vilamarxant, Xeraco i Xirivella.