L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 24 de juliol del 2021

Millores en la senda i zona d'aparcament-tallers de Bolomor efectuades per l'alumnat del Taller d'Ocupació


L’alumnat de les especialitats de Forestal i  de Jardineria del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” ha efectuat distintes tasques en la zona de l’entorn de la Cova del Bolomor, on s'ha actuat per millorar tant la senda de pujada com l'actual zona d'aparcament i taller per tal de millorar aquest espai emblemàtic.

L'alumnat ha treballat en la senda, on s'han dut a cap actuacions per tal de millorar l’accessibilitat a la cova i jaciment consistents en el desbrossament i poda, així com  de restauració i manteniment dels elements que ajuden a l'ascens. 

 

En la zona d’ús públic - aparcament i zona de tallers-  s’han realitzat tasques de neteja i manteniment,  desbrossant a mà, amb corbella, amb aixada i amb desbrossadora alhora que s’ha revisat el sistema de reg. També s'ha procedit a plantar herbes aromàtiques, s’han posat tutors a alguns arbres i s’han arrancat els brots als tarongers.

 

En el cas del mobiliari existent (taules, bancs, pèrgoles…) s'ha escatat  i pintat els elements de fusta amb oli de llinosa, s'ha procedit a arreglar desperfectes en les pèrgoles i,, a més a més, s’ha realitzat el control fitosanitari dels arbres contra poll roig, serpeta, mosca blanca i cotonet utilitzant oli de parafina i oli de neem.