L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 6 de juliol del 2021

L'Ajuntament ofereix el "Taller Respir" dedicat a persones grans amb diversos problemes sensorials i cognoscitius


La Regidoria de Serveis Socials, dins de la programació “Envelliment Actiu” ha posat en funcionament per aquest estiu el “Taller Respir” perquè les famílies amb persones dependents a càrrec tingues dues hores, durant tres dies a la setmana de “respir”, ja que els seus familiars passen a estar atesos per professionals del Gabinet Psicopedagògic que ha contractat l’Ajuntament.

“L’activitat es durà a cap al llarg de l’època estival i es realitzaran activitats d’estimulació a la parla, taller de memòria i altres taller que milloren aspectes cognoscitius” ens ha confirmat la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, que ha precisat que va dirigit “a  persones amb dèficits motors, sensorials i de memòria, a més de problemes per afecció amb Parkinson, Alzeimer o simplement perquè tenen una mobilitat reduïda i tenen necessitat  d’ajuda d’altra gent per poder desenvolupar el seu dia a dia.

 “Es un taller també enfocat a poder oferir un descans a les famílies – d’ací el nom de Taller Respir- que falta els fa i més encara després d’estar tancat el centre ACUDE més d’un any i amb previsió, si tot va bé, de poder obrir a octubre. Per tant, ara que la situació sanitària ens has permis actuar, donem eixe “respir” a les famílies a través de professionals” concloïa Noe Alberola.

 Per tant i vist el vist i les explicacions de la regidora de Compromís, és una aposta per les persones,   per a millorar la seua condició de vida i ha quedat emmarcat dins del progrma “Envelliment Actiu” que du a cap la regidoria de Serveis Socials.