L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 24 de juliol del 2021

Avui dissabte, segona jornada de la Fira de Sant Jaume 2021 al llac de la Goleta



Aquesta vesprada, a partir de les 19 hores, la Fira de Sant Jaume celebra la segona jornada en el parc del Llac de la Goleta, on es continuarà amb el tast solidari de cervesa i les degustacions solidaries, que estaran acompanyades per les actuals del grup "Reckless" a partir de les 20'30 hores i "La Leyenda del Tiempo" a partir les 23 hores.
 
 
 
 
 
 
  
Ahir per la vesprada va tindre lloc la inauguració de la fira en un acte que va comptar amb la presència de l'alcalde, Sergi Gonzàlez i  membres de la Corporació Municipal, els quals efectuaren el tradicional recorregut per les parades amb salutació als expositors i visitaren els mostradors d'espai per a la gastronomia vallera i les degustacions de tapes i arrossos. 

Les actuacions d'ahir de la vesprada estaran centrades en l'actuació del "Grup de Balls Populars de la Vall de Tavernes" que oferiren un recorregut pel folklore tradicional de les comarques del País Valencià, interpretant diverses peces (jotes, boleros, seguidilles...) amb un apartat especial al propi valler (Malaguenya de Tavernes, Bolero de Tavernes...), un dels més extensos i importants del nostre país, com ens recordava la cantant del grup. El grup valler "L'Ajunt de la Bota" tancava la vetlada a partir de les 22'30 amb la interpretació, entre altres, de les seus cançons valleres populars més conegudes (Els panxuts, Els ous de Pasqua...).

La Fira segueix en el seu desenvolupament les mesures de prevenció en el recinte: control d’aforament, ús de mascareta obligatori, llavat de mans amb gel hidroalcohòlic i guardar la distància mínima de seguretat d’1,5 metres. No es pot fumar dins l’espai acotat i no està permès ballar ni alçar-se de la cadira durant les actuacions.