L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 9 de juliol del 2021

Els autònoms i pimes ja poden sol·licitar les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir en la seua 2a convocatòria local, amb import total de 194.012 €.



Els sectors econòmics vallers que es poden beneficiar de la segona convocatòria de les "Ajudes Parèntesi" del Pla Resistir poden a partir de demà presentar les sol·licituds i documents escaients en l'Ajuntament, després que el Butlleti Oficial de la Provícia haja publicat avui mateix l'anunci oficial de la convocatòria realitzada pel regidor de Foment, Josep Llàcer.
 
Ara fa un més publicàvem que l'Ajuntament de Tavernes efectuava una segona convocatòria de les ajudes i fins i tot totes les bases de sol·licitud que serien efectives des de l'endemà de la publicació en el BOP. La segona convocatòria de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir té un fons inicial de 194.012,65 euros, del qual es poden beneficiar perruqueries i locals de bellesa, papereries, impremtes, activitats de fotografia i producció de vídeo, comerç al detall de pa, pastisseria, tèxtil, moda, calçat, mobles, il·luminació, etc.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, de Compromís, en fer pública la segona convocatòria va destacar "el compromís del govern municipal de Tavernes amb els autònoms i pimes i són ajudes per poder fer front a la crisi de la Covid-19".  
 
 
 
El regidor ha destacat en diversos mitjans i en el ple municipal arran d'aquestes ajudes que “la voluntat i intenció del govern municipal de l’Ajuntament és que les ajudes arriben a tots els autònoms i pimes que han patit dificultats durant la pandèmia. Les empreses locals han de rebre aquestes ajudes, tal com hem dit moltes vegades en el ple, després del mal any de la pandèmia, i els oferim la nostra ajuda segons les disponibilitats i la legalitat. D'ací que hem suplementat la quantitat amb  una segona convocatòria amb més aportació municipal perquè cap petita empresa i autònom es quede arrere”. 

Una vegada més, les ajudes cobriran les despeses d’activitat amb una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o pime fins a 10 empleats, més un increment addicional de 200 euros per treballador o treballadora donat d’alta en la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020. 



Tota la convocatòria es pot consultar en
el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i cal remarcar que el termini de sol·licitud estarà obert durant 10 dies a partir de l'endemà de la publicació.  Les sol·licituds es presentaran de forma telemàtica omplint el model disponible en la seu electrònica de l’Ajuntament (https://sede.tavernesvalldigna.es:8443/).

L’edicte amb les bases de la convocatòria, els requisits i la documentació que s’ha d’aportar es pot consultar en la Carpeta Ciutadana de la web municipal: 

https://tavernesdelavalldignasitae.sede.gva.es/sitae/MuestraInformacionEdictoPublicoFrontAction.do?idEdictoSeleccionado=1000016386.

Aquesta convocatòria complementa les ajudes per valor de 206.969 euros ja concedides
a les sol·licituds que complien els requisits de la primera fase de la convocatòria.  Un total de 87 beneficiaris entre autònoms i pimes han rebut la transferència corresponent.

Recordem que l’Ajuntament compta amb una oficina d’atenció especialitzada en el Departament de Foment Local per a respondre preguntes i resoldre dubtes al voltant de la segona convocatòria, mitjançant el telèfon mòbil 673 689 826 (en horari de 9 a 14 hores) o el correu ajudesparentesis@tavernes.org.