L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 12 de juliol del 2021

DADES INFO COVID-19 VALENCIANES & LA RESTA D'ESPANYA


La Taxa de Positivitat al País Valencià és un 5'1 %  superior a la resta d'Espanya.

La Taxa de Letalitat del País Valencià és un 13,6% inferior a la del conjunt d'Espanya.

TAXA DE LETALITAT

✅ 🟢 La taxa de letalitat valenciana (Percentatge de morts sobre el total de casos confirmats) és del 1,78%. La del conjunt d'Espanya és del 2,06 %. La del País Valencià és un 13,6% inferior a la del conjunt d'Espanya.

TAXA DE POSITIVITAT

✅ 🔴 La taxa de positivitat (Percentatge de persones que donen positiu sobre el total de proves realitzades) de l'última setmana mesurada en terres valencianes és del 11,30%. Ha passat del 7,21% de la setmana passada al 11,30%, més de 4 punts de pujada.

✅ 🔴 La taxa de positivitat del conjunt d'Espanya és del 10,75%. La valenciana és un 5,1% superior a la del conjunt d'Espanya.

PRESSIÓ HOSPITALÀRIA

✅ 🔴 El percentatge d'hospitalitzats per COVID se situa en el 2,66% mentre que a primers de setmana estava en el 2,16%. Ha pujat 0,50 punts.

✅ 🔴 El percentatge d'hospitalitzats en la nostra autonomia és 2,66%,  està lleugerament per damunt de la mitjana estatal que és 2,60%.

✅ 🔴 El percentatge d'ingressats per COVID EN UCI se situa en el 4,19% mentre que a primers de setmana estava en el 2,36%. Ha pujat 1,83 punts.

✅ 🟢 El percentatge d'ingressats per COVID en UCI en el País Valencià és de 4,19% i  està un 65,1% per davall de la mitjana estatal, que és 6,88%.