L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 13 de juliol del 2021

El fort vent aquesta nit en la platja fa caure un fanal sobre un vehicle estacionat



El fort vent que ha bufat aquesta matinada en la platja ha provocat la caiguda d'un fanal de l'enllumenat elèctric en el carrer Jaume II el Just, front a l'edifici Bermudas. El fanal, abans de caure enmig del carrer, ha colpejat sobre un vehicle tipus furgoneta que era estacionada i ha causat danys materials en planxa i llums. No hi ha hagut que lamentar cap desgràcia personal, potser també ajudat per l'hora del succeït. 
 

 
Uns veïns que circulaven pel carrer en cotxe, en no poder passar, pararen i retiraren el fanal a un costat. Després van intervindre les forces de seguretat que es van personar ràpidament en el lloc, comprovaren els danys i també que es podia passar pel carrer i han redactat les seues diligències, mentre els operaris de l'Ajuntament han procedit a desconnectar el fanal per a retirar-lo posteriorment. Els treballs s'han dut a cap quan encara era de nit, com testimonien les fotografies que ens ha enviat el veïnat.  

 

Aquesta passada matinada, a partir de les 2, hem tingut un temporal amb vents i fortes ratxes, que com sol sempre passar es noten més a la platja. AVAMET no informa dels km/h que hagen pogut assolir en la platja, si que ens diu que al poble han estat sobre els 31 km/h en la zona dels Sequers.

Agraïm a l'autor l'enviament de les fotografies