L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 31 de juliol del 2021

La regidoria de Serveis Socials va dur a cap ahir dues activitats per a gent gran i de mobilitat reduïda


L'Escoleta de la platja va acollir ahir per la vesprada l'activitat per a gent gran i persones amb mobilitat reduïda organitzada per la regidoria de Serveis Socials de Tavernes, que dirigeix la regidora de Compromís Noe Alberola.
 
 Foren dues activitats, una primera  de coneixement de la flora autòctona, en col·laboració amb el Centre Excursionista de Tavernes, i una segona sobre l'activitat dels homes neandertals de la Cova de Bolomor, impartida pels arqueòlegs de Didaktia.
 


 
 

El taller d'herbes de la Valldigna del Centre Excursionista va estar impartit pel seu president Vicent Felis, que va fer una detallada explicació sobre herbes aromàtiques i medicinals que podem trobar a la Valldigna, i en especial la seua aplicació com a medicina i remeis naturals casolans com a antiinflamatoris, ajuda a la digestió, guarició de petites ferides.

 





Després un dels membres de l'equip d'arqueologia de Didaktia va  parlar sobre la vida i hàbits del home de neandertal que habitava a Bolomor, explicant alguns processos de confecció d'indústria lítica, manera com caçava, com elaboraven les peces que caçaven... i sobre tot de quina manera obtenien el foc per fricció/frotament, com es va vore en la demostració.