L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 16 de juliol del 2021

L'Ajuntament instal·la els tres primers punts de recarrega gratuïts de vehicles elèctrics: 1 al poble i 2 a la platja


Si fa uns dies anunciàvem que l'Ajuntament de Tavernes havia iniciat la instal·lació d'un punt gratuït de recàrrega per a vehicles elèctrics al costat mateix de l'edifici consistorial, avui ha comunicat la instal·lació de dos nous punts a la platja, en concret al costat del consultori mèdic de la platja i el tercer en la zona esportiva de la Goleta.

Actualment es treballa en els tres punts, pintura i habilitació, per tal de donar un servei completament gratuït, i es podrà estacionar i recarregar els vehicles elèctrics durant un màxim de 90 minuts. Tal i com es fa en la zona verda, caldrà indicar en un lloc visible del vehicle l’hora d’arribada. En la recepció de l’Ajuntament podeu recollir rellotges de cartró per a indicar-la fàcilment. 
 
 

Davant aquesta millora a la ciutadania, l’alcalde, Sergi González, ha destacat que el govern municipal de Tavernes fa una aposta “per la mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient, i la millor manera de fer-ho és facilitant l’ús gratuït dels punts de recàrrega, tant al poble com a la platja”.

El  regidor de Serveis Públics, Quique Chofre, responsable  de la instal·lació ha afegit que “des de l’Ajuntament seguirem treballant en noves accions per a incentivar la compra de vehicles elèctrics i el seu ús al nostre municipi”.

La inversió total de la instal·lació dels punts de recàrrega ascendeix a vora 36.000 euros, finançada amb dos subvencions, una dins del Pla Reacciona de la Diputació de València i altra de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).