L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 26 de juliol del 2021

L'Ajuntament senyalitza el Camí Vell de Gandia, l'Albelló i Portixol i prohibeix la circulació a vehícles de més de 10 metres de llargada.


De tots són conegudes les característiques del Camí Vell de Gandia, la via local que s'inicia al final del passeig Colom i acaba en els voltants de la Casa Verda, on es torna a unir a la carretera nacional. O bé podem considerar el trajecte a l'inrevés: una manera d'arribar a Tavernes des de la nacional sense haver de  continuar fins a "Las Cinco Hermanas".  


Però el desviament cap al poble, té un conjunt de problemes i són moltes les confusions per arribar a Tavernes, sobre tot en vehicles de grans dimensions, que es desvien des de la nacional pel Camí Vell de Gandia i es troben amb una via local, més bé agrícola, que no  reuneix condicions. I això  causa greus problemes, havent-se produït encaixonaments sobretot de camions, que queden atrapats entre parets d'horts en no poder girar.

 

El departament de Policia  Local  i la regidoria d'Agricultura  volen evitar eixos problemes i el trànsit inadequat de vehicles grans, per això han procedit a la col·locació de  senyals de trànsit on s'adverteix la prohibició de pas a vehicles de més de 10 metres en el Cami Vell de Gandia, tant a l'entrada com a la eixida, així com en la bifurcació del Camí de l'Albelló i Entrada del Portitxol. 

 

 Ara només cal esperar que els conductors facen cas dels senyals, i abandones uns rutes on només poden trobar problemes.