L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 16 de juliol del 2021

RECORDEU: Avui Trobada Solidària i Festival MajorFest en la torre de guaita a partir de les 20 hores



La Regidoria de Serveis Socials i Cooperació de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat per avui divendres, a partir de les 20 hores, la quarta edició de la Trobada Solidària, acompanyada de la celebració del festival MajorFest, que tindrà lloc en la Torre de Guaita de la platja de Tavernes.

Un total de dotze associacions i entitats sense ànim de lucre del teixit associatiu valler o amb vinculació a la ciutat participaran en la Trobada Solidària per a donar a conéixer i posar en comú amb la ciutadania el gran treball social que fan i les activitats que organitzen durant tot l’any. 
 
La regidora de Serveis Socials i Cooperació, Noèlia Alberola, ha manifestat que “la iniciativa posa en valor el treball inestimable del teixit associatiu del municipi, tot en una jornada amenitzada per grans artistes locals perquè la gent gran puga socialitzar amb seguretat i gaudir d’una vesprada-nit d’allò més entretinguda”.
 
Les associacions participants en aquesta quarta edició són Solidaritat a la Valldigna, ACUDE, Creu Roja Tavernes, Centre Excursionista de Tavernes, Mestresses de casa Tyrius, Solidaritat amb el Tercer Món, Associació Animalista de Tavernes, Associació de Boixeteres de Tavernes, Cáritas Interparroquial, Reinicia’t, Alanna i ADELA-CV.


El MajorFest enguany comptarà amb les actuacions dels grups Acoustic Experience, encapçalat per la cantant vallera Elena Grau, i, també del grup valler Pacific Blue, qui faran un repàs a la música de diferents èpoques amb un espectacle pensat especialment per a la gent gran.

Les dos activitats són gratuïtes i hi haurà un control d’aforament per a garantir el compliment de les mesures sanitàries, però no és necessària la inscripció prèvia. L’ús de la mascareta serà obligatori.