L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 25 de juliol del 2021

RECORDEM: Tavernes inicia el confinament nocturn a la 1 de la pròxima matinada, de dilluns: Totes les mesures vigents


Recordem que el DOGV ja ha publicat l'aval del Tribunal Superior de Justícia valencià, que  ha autoritzat estendre la limitació de mobilitat nocturna ( entre la 1 i les 6.00 h, toc de queda) a un total de 77 municipis, entre els quals hi ha Tavernes,  davant l’augment de contagis i la forta pujada dels indicadors de IA, molts del quals quadrupliquen o quintupliquen la xifra de 250 a partir de la qual hi ha risc extrem.  En el cas de Tavernes, amb una IA de 649,  ens acostem cada actualització a triplicar la xifra.

- La vigència del toc de queda s’inicia a la 1 de la pròxima matinada, la de demà dilluns, i tindrà vigència com hem dit fins el 16 del pròxim mes d’agost.

- També s’ha modificat la limitació a 10 persones les que poden reunions en l’àmbit públic i privat.

- Les mesures que afecten l’hostaleria i l’oci es mantenen igual, però en el cas dels espectacles l’aforament es redueix en interiors al 50% o a un màxim de 1.500 persones i han d’acabar a les 0.30 h. 

- Els recintes esportius tancats tenen també el mateix aforament, el 50% amb un màxim de 1.500 persones, cosa que també s’aplica a l’aforament de les piscines cobertes.

 

 

Aquestes mesures venen obligades per la gran propagació que ha tingut i té la variant delta, que tornen a fer aconsellables l’increment de distàncies interpersonals per la seua capacitat de transmissió i sobre tot posar molta cura a les reunions en interiors.

Cal dir que des del 8 de juliol, quan es van aprovar les primeres mesures, la incidència acumulada del País Valencià ha passat de 262 a 518 casos per cada 100.000 habitants en 14 dies registrats i  s’han duplicat les hospitalitzacions, que han passat de 260 ingressats, 29 dels quals en l’UCI, als 586 de divendres passat, dels qual eren 78 en UCI.