L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 13 de juliol del 2021

Nova pujada important de contagis a Tavernes: 19 casos més, 48 actius i una IA que arriba a 278


 
La Covid-19 continua sumant infeccions a Tavernes en aquesta quinta onada, i des del divendres fins avui sumen 19 noves infeccions: arribem a un total de la pandèmia de 1.368. El mapa de Tavernes, que era groc taronja divendres, passa a ser roig indicant l'augment de risc que ara és alt. No volem ser negatius, però amb cada actualització estem més prop de la IA del confinament nocturn.

Les xifres de contagis confirmen augments en la darrer setmana. Les dades de la Covid-19 actualitzades avui per la Conselleria de Sanitat confirmen que la pujada es manté i fins i tot augmenten els casos actius, que ja en son 48 amb la qual cosa la IA també s'ha disparat cap amunt i era arriba a 278'20.

Com a dada positiva que 6 persones s'han curat des de la darrer actualització i no hem sumat cap defunció.

 


 Nosaltres no anem a dir res. Les xifres estan ací i ens fan una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva. No és cosa d'un, és cosa de tots en conjunt. 

Aquestes són les xifres a dia d'avui, comparades amb  les anteriors:.
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.368 ( eren el dimarts 1349)
Noves infeccions: 19 (el divendres foren 20 )
Casos actius: 48 (n'eren 35 el divendres)
Persones curades des de l'última actualització: 6
Incidència Acumulada: 278'20  per 100.000 habitants
( era divendres de 202'85)
Defuncions totals: 52