L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 20 de juliol del 2021

Les dades de la Covid-19 es disparen a Tavernes amb xifres preocupants



Tavernes continua en l'escalada de casos amb la covid-19 en aquesta cinquena onada. Les dades que avui ofereix  la Conselleria de Sanitat en l'actualització són molt preocupants. La gràfica superior, que publiquem des de principi de mes, ens dóna la suficient informació de l'evolució de la pandèmia en la nostra ciutat: molt més infeccions, més casos actius i una IA que s'ha disparat fins a 637, i per tant risc extrem i candidata a confinament nocturn. Vorem si avui la reunió que determina les mesures en la Generalitat decideix alguna cosa.

 

 

Per tant el mapa de Tavernes continua en roig obscur, com la resta de pobles de la Valldigna, i també de la comarca. Avui sumem 48 casos nous (divendres passat foren 23) i  incrementem dels 65 del divendres als actuals 110 caos actius, amb la qual cosa quasi dupliquem també la IA que passa a ser 637'53 quan era de 377 el passat divendres. 
 
La quinta onada ens està colpejant de ple i si recordem que a partir de 250 es considera que una població està en risc "molt alt" o "extrem" pensem que no cal insistir en quina situació està ara Tavernes , amb molt més del doble de l'indicador d'extrem.  Les coses són així.

Data positiva de l'actualització d'avui? Doncs que 3 persones s'han curat i no hem tingut cap defunció.


Aquestes són les xifres a dia d'avui, comparades amb  les del dimarts 
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.439 ( eren el dimarts 1.391)
Noves infeccions: 48 (el divendres foren 23 )
Casos actius: 110 (n'eren 65 el divendres)
Persones curades des de l'última actualització: 3
Incidència Acumulada: 637'53 per 100.000 habitants
( era divendres de 377)
Defuncions totals: 52