L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 19 de juliol del 2021

El valler Quim Sanç guanya la quarta edició de la Trobada de Cantautors de l'Ajuntament de Piles



El cantautor de Tavernes, Quim Sanç, ha estat el guanyador de la IV Trobada de Cantautors que organitza l’Ajuntament de Piles  i l’editorial “Edicions del Sud “ de la nostra comarca i Manel Arcos.

El jurat qualificador ha decidit que el valler fora el guanyador d’una edició on han participat els cantautors Lluís Vicent (Simat de la Valldigna, 1978), Alba Asensi (Sella, 1989) i el propi Quim Sanç que va interpretar per aquesta ocasió amb la seua guitarra “Avui serà tota la vida”, “S’han acabat els somriures”, “Cançoneta al·literada” i “Cant a València”. 


 

El cantant encara que nascut a València, ha viscut a Tavernes sempre on ha fet els seus estudis en els centres vallers. Graudat en Filologia Catalana per la Universitat de València, a més de cantar, treballa de professor  de català a l'institut de la localitat de Piera (l’Anoia). 

Fill del conegut músic Ximo Caffarena al llarg de la ja seua ampla trajectòria musical ha participat en l’enregistrament de molts discs com “Ara, Estellés: 12 poemes, 12 cançons a Benicarló (2011), junt amb Ximo Caffarena; “La quadrilla”  (2013) de Tres Fan Ball; o “Desperta Ferro” (2014), d’Arrap. Disposa de dos  publicacions de temes pròpies, els àlbums “ Primeres intencions” (2014) i “Queixalets” (2017) i fins i tot a fet incursions en la literatura amb el poemari “Envers el pensament”  (Edicions del Sud).

 Com a guanyador, oferirà un nou concert a Piles el dissabte dia 14 en el mateix marc de la torre de guaita de Piles.

Quim, la nostra enhorabona. I a continuar treballant per la llengua i el país!