L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 7 de juliol del 2021

Roben l'obra d'art escolar del Col·legi Sant Josep Patronat del Parc del Cambro


Han robat l'obra d'art "(Des) capsulem el món", executada pels alumnes del Col·legi Sant Josep Patronat en el Parc del Cambro, amb la qual cosa de nou el vandalisme, la falta de sentit cívic i de responsabilitat i, sobre tot, de respecte als demés, torna a aparéixer a Tavernes. 

Una actuació, a més, de molt mal gust pel que representa de fer malbé un parc públic i amb afecció a un treball, fruit de l'esforç d'un col·lectiu escolar que va posar tot el seu amor i interés en l'obra i en col·laborar en la millora d'una zona cívica per a la barriada.

Una obra, "(Des) capsulem el món", que a més tenia el valor afegit en estar confeccionada per elements reciclables, com es pot vore en la fotografia primera: confeccionada amb càpsules de café, que rebien així una segona vida, una nova posada en valor que a més transmetia als visitants el valor del reciclatge com a una manera efectiva de salvar el planeta.

 

Malauradament, els incívics no respecten res,  ni són capaços de valorar la il·lusió que els xiquets i xiquetes van posar en aquesta obra i que ara se sentiran completament descoratjats davant aquest acte vandàlic, que a més suma una destrossa al Parc del Cambro, on també els alumnes i professorat del taller d'Ocupacio "Millorem l'entorn de Tavernes III" posaren el millor del seu aprenentatge. 

L'Ajuntament, en una nota,  ha lamentat i condemna aquest acte vandàlic i ha fet una crida al civisme per tal de mantenir el parc en perfectes condicions, perquè la població puga gaudir d'ell i dels elements que conté. I al respecte cal recordar la prohibició de jugar a baló o pilota en el parc per tal d’evitar que els elements que el formen queden danyats.