L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.182
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:11.868

dilluns, 5 de juliol del 2021

Una nova parada de l'autobús de la platja front al cine, en el vial perimetral

 


L'Ajuntament de Tavernes ha habilitat  una parada de l'autobús enfront mateix del Cinema Olimpo, en al nou vial perimetral. L'objectiu és oferir un millor servei als residents de la platja i estiuejants i s'ha cercat un lloc ample i sense cap tipus de problemes pera les pujades i baixades dels usuaris.

 

 

A més de la senyalització del servei, s'ha adequat la vorera de davant del cinema i s'ha millorat també l'accessibilitat, com es pot comprovar en les fotografies.