L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 30 de juliol del 2021

Un lleuger respir, molt lleuger, amb les dades Covid-19 d'avui a Tavernes: el resum mensual del mes de juliol



Un petit respir, molt lleuger ens han donat les dades d'avui que ha publicat la Conselleria de Sanitat gràcies sobre tot a eixa disminució respecte el dimarts de les noves infeccions (avui 26 i el dimarts passats 41) i també al bon nombre de persones curades des de dimarts, un total de 38, que ha fet baixar els casos actius i per tant també la IA. També sumem de positiu que no hem tingut cap defunció.

La gràfica que us oferim ens dóna ben clarament quina ha estat l'evolució de la Covid-19 a Tavernes el mes de juliol, on hem passat de estar en risc baix a una situació que ens ha portat al confinament nocturn.

Les dades d'avui, amb això lleugera milloria, no són ni de lluny dades per llançar les campanes al vol: La situació continua essent preocupant amb eixos 116 casos actius i una IA de 672 per 100. 000 habitants els 14 dies, molt més del doble dels 250 en què es considera risc extrem.


Responsabilitat i molta atenció en les reunions familiars i socials. 


 
Aquestes són les xifres a dia d'avui, comparades amb  les del divendres passat 
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.531  ( eren el dimarts 1.505)
Noves infeccions: 26 (el dimarts foren 41)
Casos actius: 116  (n'eren 128 el dimarts)
Persones curades des de l'última actualització: 38
Incidència Acumulada: 672 per 100.000 habitants
( era dimarts de 742)
Defuncions totals: 52