L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 8 de juliol del 2021

"El portal de la Vall", una plataforma de venda en línia per al comerç valler


Tavernes posa en marxa "El portal de la Vall", una nova plataforma de venda en línia per al comerç valler. S'ha ha presentat avui de matí com a espai web que consta d’un Marketplace per a comprar per Internet, una guia comercial dels comerços i establiments del municipi, a més d’informació d’interés on consultar les farmàcies de guàrdia, l’horari del transport públic i les notícies més rellevants de la Valldigna.

L’Ajuntament i les tres associacions comercials de Tavernes (l’Associació de Comerciants de Tavernes, el Mercat Municipal i l’Associació de Comerciants i Empresaris de la platja de Tavernes) han signat un conveni de col·laboració per a la posada en marxa d’esta plataforma de venda on-line amb la finalitat d’impulsar l’activitat econòmica i modernitzar el xicotet comerç valler. La plataforma digital gratuïta està oberta a tots els comerços i establiments de Tavernes.

‘El portal de la Vall’ veurà la llum públicament en les pròximes setmanes, no obstant, des de hui mateix tots els comerços i establiments que vulguen estar presents tant en l’apartat de venda en línia com en la guia comercial, poden sol·licitar l’adhesió i també demanar més informació des del següent enllaç: https://bit.ly/EmpresesElPortalDeLaVall.

La iniciativa permetrà als comerços locals que s’adherisquen promocionar els seus productes per a incrementar les vendes, donar major visibilitat al negoci i fidelitzar la clientela mitjançant les compres a través d’Internet. Tots els comerços adherits rebran formació i orientació sobre la plataforma ‘El portal de la Vall’ perquè puguen fer un ús adequat d’esta eina digital, arribant així a un mercat més ampli.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha ressaltat que “la creació del Marketplace dona resposta a les demandes del comerç local de Tavernes per tal de modernitzar i impulsar l’activitat econòmica del municipi. Estic segur que amb la col·laboració entre l’Ajuntament, les associacions i els comerços, ‘El portal de la Vall’ es convertirà en una eina molt potent per als nostres comerços”.

Per la seua part, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha assenyalat que “continuem impulsant iniciatives per a donar visibilitat al xicotet comerç i dinamitzar el consum local. Esta plataforma digital és una eina per a acostar-se al consumidor i adaptar-se als temps actuals, amb un gran aparador de productes fàcil de consultar i accessible des de qualsevol lloc”.