L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 11 de juliol del 2021

L'Ajuntament inverteix 150.000 euros en la reurbanització d'un tram del carrer Sant Roc i Immaculada



El govern municipal de Tavernes ha donat a conèixer la pròxima execució d’obres de millora als carrers Sant Roc i Immaculada, en la zona oest del nucli urbà, amb la reurbanització d'aquests carrers amb l'objectiu d'adequar i millorar les instal·lacions existents. 

 


La licitació del projecto d'obres, per un import de 150.000 euros (IVA inclòs), es pot consular e la PCSP, i com s'indica es pretén realitzar, entre altres, les següents actuacions: 

1) Reforma i millores de la vorera amb la substitució de la solera, paviment i vorada.

 2) Millora i reforma de la   xarxa municipal d'aigua  potable ja que  està obsoleta i té molts trencaments . Se substituirà  per canonada  d'ús alimentari de diferents diàmetres.

 3) Millora de l'accessibilitat amb atenció preferent a les persones amb mobilitat de manera que s'adeqüen a la normativa vigent. S'actuarà eliminant tot tipus de barreres arquitectòniques formades per les voreres, les escales i les rampes. 

4) Pavimentació de la calçada en les zones afectades per l'obres. 

5) Instal·lació de doble tub de PVC per a xarxa d'enllumenat.

 

Les empreses interessades en l’adjudicació poden presentar les seues ofertes fins al dia 29 del present mes, estant prevista l'obertura de sobres el dia 30. El termini d'execució es marca en tres mesos des de l'endemà a la signatura de l'Acta de Replanteig de l'obra