L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 30 de juliol del 2021

El gran concert d'Estiu de la Banda Simfònica de la SIUM va recordar a Rafa Clemente, que ens ha deixat recentment.


La Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes de la Valldigna, dirigida per Carlos Sancho Cantus, va oferir ahir el tradicional concert d'estiu que va servir també per a retre un emotiu record i homenatge al music valler, Rafa Clemente Bo, persona molt estimada en la societat musical i que ens va deixar la setmana passada. Descanse en Pau.

El concert, que ha comptat amb la presencia de les autoritats locals, va constar de dues parts, i sempre amb recordatori i compliment de les mesures Covid. 

 

Primera part.

La banda simfònica ens ha ofert :

- "Danses fantàstiques" 3r moviment "Orgia" de Joaquín Turina. 

- "Danses armènies", 1a part d'Alfred Reed. 

- "Suite of old American dances" de Robert Russell Bennett. 

 

 

 

 Segona part

Primerament, es va fer una menció-recordari especial a un dels nostres músics que recentment ens ha deixat, Rafa Clemente Bo amb un minut de silenci en memòria del que va ser amic, company i gran valler, silencia que va trencar al final el fort aplaudiment de tots, músics i assistents.

La Banda Simfònica dirigida per Carlos Sancho interpretava com a primera peça de la segona part el pasdoble "Añoranza", dedicant-li'l al músic desaparegut, i amb el record de que la banda de Tavernes va portar aquest pasdoble als certàmens de València els anys 1996 i 2000, on Rafa Clemente va tocar el solo de flautí, escrit originalment per a clarinet. 

El concert va continuar amb l'Obertura de Franz von Suppé "Poeta y aldeano" i una selecció de la sarsuela "La del manojo de rosas" 

Els aplaudiments del públic a un concert que va ser, com sempre extraordinari, va obligar a un bis, en aquest cas "El baile de Luis Alonso" de Gerónimo Giménez.