L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 5 de juliol del 2021

Vora 160 persones majors de 60 anys participen en el programa ReActiva’t, que per l'alta demanda ha duplicat l'oferta de tallers


Sobre 160 persones majors de 60 anys han iniciat hui les activitats gratuïtes del programa ReActiva’t, impulsat per la Regidoria de Serveis Socials i que es desenvoluparà a la platja durant tot l’estiu, excepte el taller Respir en el local Acude del poble. 
 
L'activitat és continuació de la desenvolupa per la regidoria de Serveis Socials al llarg de l'hivern amb l'afegit que l’alta demanda de les activitats oferides ha obligat a duplicar els grups de ball cubà, pilates i ball en línia, arribant així a més gent interessada, sempre seguint un control d’aforament dels grups i les mesures sanitàries pertinents.
 
 
L’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Serveisa Socials Noe Alberola han estat avui en les sessions inaugurals del programa Reactivat, cosa que els ha permes comprovar l'agraïment de la gent gran per la implicació de l'Ajuntament i les facilitats donades en ampliar l'ofert. L'alcalde ho remarcat “la gran acceptació un any més d'aquestes activitats i, especialment, les opinions tan positives que ens han transmés les/les participants, una mostra clara de la bona organització per part del departament de Serveis Socials i de la professionalitat dels monitors”. 

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha manifestat que “s'ha hagut de fer un esforç per tal d’ampliar els grups en algunes activitats per l’alta demanda per part de veïnes, veïns i també residents de la nostra platja. L’objectiu és contribuir a l’envelliment actiu i a un estil de vida saludable a través d’activitats gratuïtes que també ajuden a socialitzar a la gent gran”

Totes les activitats estan coordinades per tècnics especialistes en animació d’activitats físiques de l’esport i per un gabinet psicopedagògic, els quals treballen colze a colze per a fomentar un estil de vida saludable i actiu, així com pal·liar els efectes de la pandèmia sobre la gent gran.