L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 13 de juliol del 2021

Costes finalitza la retirada de pedres i reposició d'arena en un tram de la Goleta



La Demarcació de Costes ja ha acabat els treballs de neteja de pedres i reposició d'arena en el tram de la platja de la Goleta ubicat enfront mateix del llac. La reposició d'arena, molt poca per a la quantitat que caldria, ha permés recuperar uns metres de platja que, amb prou seguretat, tornarà a desaparéixer amb el primer temporal (les dues fotografies permeten comprovar com ha quedat la reposició.

 

Realment ens trobem davant d'un nou parxe que no soluciona en res el problema de la Goleta, molt afectada per la transgressió marina,  però com se sol dir quan un es vol conhortar... menys dóna una pedra! I hem tingut una petita reposició que, en benefici dels usuaris, esperem que dure.

Perquè la realitat de la Goleta no és altra que, sense haver gaudit enguany una reposició forta abans de la temporada estival, presenta un frontal d'arena estret com a platja, i això pot esdevindre encara una situació greu si al llarg de l'estiu, com ja ha passat altres anys, es presenta una Dana i el corresponent temporal de llevant amb ones altes. Toquem ferro...

 


Unes imatges de la setmana passada, durant els treballs

Els efectes negatius dels temporals sobre la Goleta  són cada any més evidents, mentre Tavernes i també totes les platges del sud de la Safor a partir del port de Gandia, esperen solucions definitives.