L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

divendres, 23 de juliol del 2021

Avui s'inaugura la 27a Fira de Sant Jaume


Tavernes celebra la Fira de Sant Jaume des d'avui divendres fins al diumenge, 25 de juliol en el parc del Llac de la Goleta, en un recinte acotat per a garantir el control d’aforament i el compliment de les mesures sanitàries.

La fira obri les portes avui a les 19.30 hores, amb espai per a  la gastronomia vallera i degustacions de tapes i arrossos. A les 20 hores hi ha el tast solidari de vi fins i la degustació solidària. Després, a la nit hi ha les actuacions del Grup de Balls Populars de Tavernes i l’Ajunt de la Bóta.

El dissabte 24 tindrà lloc un tast solidari de cervesa i degustació solidària, amb les actuacions musicals de ‘Reckless’ (20.30 hores) i ‘La Leyenda del Tiempo’ (23 hores). El diumenge 25, jocs infantils a les 20 hores, i el tast solidari de cervesa. La 27a edició de la Fira de Sant Jaume es tancarà amb el tradicional castell de focs artificials en el parc del Llac de la Goleta.

Les activitats es limiten a  grups de màxim 20 persones i per a les actuacions cal inscripció en l’Oficina de Turisme (96 288 52 64) o al correu electrònic turisme@tavernes.org, per limitacions d’aforament. Els donatius es destinen a Càritas Interparroquial Tavernes..

Se seguiran les mesures de prevenció en el recinte: control d’aforament, ús de mascareta obligatori, llavat de mans amb gel hidroalcohòlic i guardar la distància mínima de seguretat d’1,5 metres. No es podrà fumar dins l’espai acotat i no estarà permès ballar ni alçar-se de la cadira durant les actuacions.