L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 28 de juliol del 2021

L'alumnat de pintura del taller "Millorem l'entorn de Tavernes III" actua en millores al CEIP Magraner



L’alumnat de l’especialitat de pintura del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” continua amb la tasca d'efectuar millores en els centres educatius de Tavernes.

Ara s’actua en el CEIP Magraner, amb treballs de pintura i manteniment per tal de millorar les instal·lacions de l’alumnat i el professorat. S’han realitzat revestiments amb morter, raspat, neteja, massillat i pintat de les parets del pati.

 

 

S’ha introduït el color en les parets i en alguns elements del pati per tal de revitalitzar aquest espai i deixar-lo més atractiu i estimulant per al principal protagonista de les escoles, l’alumnat.

A l’interior del centre també s’han realitzat actuacions de pintura en els llocs on més es necessita com són els passadissos i els accessos a les escales.