L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 31 de juliol del 2021

DIA 31 JULIOL: Últim dia del mes amb rècord de contagis: 3.452, una xifra que no es donava des de febrer


 

La Conselleria de Sanitat ha notificat avui un total de 3.452 contagis per coronavirus, és a dir 1.500 més que ahir divendres i la xifra més altra registrada des del passat dia 9 de febrer. No és massa bona forma d'acomiadar el mes de juliol.

Tot i que la Conselleria no actualitza el dissabte i diumenge la xifra d'ingressos en hospitals i UCIs, no cal ni dir que eixa xifra implicara amb seguretat que la IA torne a pujar al País Valencià i sense dubte un augment en la pressió hospitalària, cosa que sabrem els pròxims dies. Una dada: entre dilluns i ahir divendres els ingressos en UCI havien augmentat un 40%.


ACTUALITZACIÓ DE DADES 31 DE JULIOL

📌 3.452 NOUS casos positius PCR:
- 433 a la província de Castelló
- 1.285 a la província d'Alacant
- 1.734 a la província de València

📌 Total casos confirmats per PCR: 465.241