L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 27 de juliol del 2021

No ens dóna cap respir: Empitjoren les dades de Tavernes



No ens dóna cap respir i, ho lamentem, però en cada actualització de la Conselleria de Sanitat, de fa unes setmanes hem d'oferir dades pitjors en infeccions, casos actius i IA acumulada:  és el panorama que ofereix la situació de Tavernes quan ja hem entrat a la darrera setmana de juliol. La gràfica del mes és molt eloqüent i explicativa.
 
Les dades d'avui de la Conselleria de Sanitat continuen essen preocupants: 41 nous casos, increment de casos actius a 128 i increment de la IA fins a fregar el 742 per 100.000 habitants els 14 dies, quasi el triple dels 250 en què es considera risc extrem.

Motius més que justificats, en base a les normes de la Generalitat, per a eixe confinament nocturn entre la 1 i les 6 del mati que tindrem fins el 16 d'agost.

Les xifres són clares: 41 infectat més, i superem els 1.500 d'ençà l'inici de pandèmia, 128 casos actius i una IA preocupant. Només com a positiu les 25 persones que han superat la infecció i que no hem tingut defuncions.
 
Responsabilitat i molta atenció en les reunions familiars i socials. 


 
Aquestes són les xifres a dia d'avui, comparades amb  les del divendres passat 
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia:  1505 ( eren el divendres 1.464)
Noves infeccions: 41 (el divendres foren 25)
Casos actius:128  (n'eren 112 el divendres)
Persones curades des de l'última actualització: 25
Incidència Acumulada: 741'86 per 100.000 habitants
( era divendres de 649)
Defuncions totals: 52