L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 4 de juliol del 2021

DIA 4 JULIOL: Dades comparatives a dia d'avui entre el País Valencià i Espanya

 

 

INFO COVID-19 PAÍS VALENCIÀ (4 JULIOL):

 La taxa de positivitat del País Valencià és un 22,8% superior a la del conjunt d'Espanya.

El País Valencià és la cinquena comunitat amb el percentatge més baix d'ingressats per covid en UCI i la vuitena amb el percentatge més baix d'hospitalitzats

La taxa de letalitat valenciana és un 13,3% inferior a la del conjunt d'Espanya.

 Taxa de letalitat

🟢 La taxa de letalitat valenciana (percentatge de morts sobre el total de casos confirmats) és del 1,83%. La del conjunt d'Espanya és del 2,11. La valenciana és un 13,3% inferior a la del conjunt d'Espanya.

 Taxa de positivitat

🔴 La taxa de positivitat (percentatge de persones que donen positiu sobre el total de proves realitzades) de l'última setmana mesurada en el País Valencià és del 7,21%. Ha passat del 3,65% de la setmana passada al 7,21%, pràcticament el doble.

  🔴 La taxa de positivitat del conjunt d'Espanya és del 5,87%. La valenciana és un 22,8% superior a la del conjunt d'Espanya.

 Pressió hospitalària

  🔴 El percentatge d'hospitalitzats per covid se situa en el 1,62% mentre que a primers de setmana estava en el 1,12%. Ha pujat 0,50 punts.

  🟢 El percentatge d'hospitalitzats valencià (1,62%) està un 18,6% per davall de la mitjana (1,99%).

  🔴 El País Valencià és la comunitat amb el vuité percentatge més baix d'hospitalitzats. En una setmana ha passat del quart al vuité lloc.

  🔴 El percentatge d'ingressats per covid en UCI se situa en el 2,23% mentre que a primers de setmana estava en el 1,41%. Ha pujat 0,82 punts.

  🟢 El percentatge d'ingressats per covid en UCI en el País Valencià (2,23%) està un 65,1% per davall de la mitjana (6,39%).

  🔴 La valenciana és la cinquena comunitat amb el percentatge més baix d'ingressats en UCI. la setmana passada estava en el quart lloc.