L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 22 de juliol del 2021

Treballs de millora i manteniment del mirador de Sant Llorenç



L’alumnat de l’especialitat de Forestal del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” ha estat actuant al mirador de Sant Llorenç, paratge natural des del qual es domina una ampla vista de la costa vallera i també la de les poblacions veïnes.

 

 

El lloc es molt visitat pels excursionistes i persones que efectuen passejos per la muntanya, i els treballs s'han dirigit a millorar i mantindre el mobiliari existent, així s'han efectuat treballs en el mobiliari de fusta (escatat i pintat de baranes, bancs i taula).