L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 4 de juliol del 2021

Avui dilluns s'inicien les activitats per a la gent major del programa "Reactivitat: Envelliment actiu"


Les activitats d'envelliment actiu a l'estiu organitzades per la Regidoria de Serveis Socials comencen avui dilluns en les zones de la pista de la platja i l’escoleta de la Goleta dirigides als i les majors de 60 anys del municipi, i  es durà a terme durant tot l’estiu.

Aquestes activitats estan organitzades per la Regidoria de Serveis Socials, i són  continuïtat de les dutes a cap en el nucli urbà de Tavernes a l’hivern organitzades per aquesta àrea municipal.

La regidoria responsable, Noe Alberola, ha assenyalat que "continuem la programació de l'hivern amb el mateix objectiu d'afavorir l’envelliment actiu entre la gent gran mitjançant sessions de ball cubà, pilates, ball en línia, marxa nòrdica, taller d’herbes i, el taller Respir, on es treballarà la memòria, l’estimulació corporal i la parla". Així, destacava que són activitats que ajuden a la gent gran a tindre una millor qualitat de vida, socialitzar i reactivar el cos i la ment després dels mesos més durs de la pandèmia" 

L'activitat s'organitza amb grups tancats, 2 grups per activitat per tal d'arribar al major nombre de gent sempre sobre la base de complir les normes de seguretat. Al respecte, des de la regidoria de Serveis Socials s'has efectuat un esforç increïble per poder atendre el màxim de gent interessada.

 

Les activitats estaran coordinades per tècnics especialistes en animació d’activitats físiques de l’esport i per un gabinet psicopedagògic, els quals treballaran colze a colze per a fomentar un estil de vida saludable, un envelliment actiu i pal·liar els efectes de la pandèmia sobre la gent gran. 
 
Cal recordar així mateix que la regidoria de Serveis Socials també s'ofereix el programa "Envelliment actiu" tres dies a la setmana en el local Acude, amb tallers "Respir", i s'atén a la població del poble i platja.

Les persones inscrites a ReActiva’t podran aprendre ball cubà, mantindre el cos i la ment actius amb les sessions de pilates i endinsar-se en la pràctica esportiva de la marxa nòrdica, una disciplina que fomenta les caminades a l’aire lliure. Així mateix, el ball en línia és una altra activitat present al programa que tindrà lloc durant els mesos de juliol i agost. També es duran a terme diversos tallers d’herbes que proporcionaran als i les participants informació i dades rellevants sobre les herbes autòctones de la Valldigna.