L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR :1.947
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 51.241

divendres, 2 de juliol de 2021

L'Ajuntament licita un contracte per a sistemes de protecció contra incendis en edificis i establiments municipals


L’ajuntament de Tavernes ha licitat la contractació del servei de manteniment i instal·lació dels sistemes de protecció contra incendis en tots els edificis i instal·lacions de propietat municipal. L’objectiu, tal com s’indica en el plec de la licitació de la PCSP, es complir en tot allò que estableix el Reglament d’Instal·lacions de Protecció contra Incendis, per aconseguir el suficient grau de seguretat als edificis i establiments municipals.

El  pressuposta base de licitació es marca en 7.515,00 euros, IVA inclòs, amb una durada inicial del contracte de 2 anys i altres 2 més de prorroga, amb la qual cosa el total pot estar sobre els 30.000 euros al cap dels 4 anys.

El contracte contempla  la revisió, manteniment i substitució de tots els sistemes de protecció contra incendis dels edificis propietats de  l’ajuntament de Tavernes, i per això es contemplen sistemes de detecció i alarma d’incendis, abastiment d’aigua contra incendis, extintors, sistemes de boca d’incendi equipades(BIEs), sistemes per al control de fum i de calor i sistemes de senyalització luminescents.

Entre els edificis hi ha la casa consistorial, Braç Treballador, Casa de la Música, Casa de la Cultura, Camp Esports, el  Pavelló i Vergeret, Centre Estimulació Precoç, els CEIPs públics, Consultori de la platja, Escola Infantil, Escoleta de la platja, Escola Taller, InfoTurisme, els magatzems municipals, Mercat Municipal, Policia Local i Protecció Civil i aparcament del Passeig.